Aktuelt om Corona

Generelt for klinikken i den aktuelle situation

DU ER VELKOMMEN I VORES KLINIK

MEN RING FØRST!

Sundhedsmyndighederne råder alle til, at man søger lægehjælp for sine helbredsproblemer. Det gælder også, selvom ”Coronakrisen” har bevirket, at vi på mange områder har ændret vaner.

Du bedes derfor ringe for at aftale en tid – uanset om du gerne vil tale med en læge/sygeplejerske i dag eller på et senere tidspunkt.

Du vil kunne opleve at få tilbudt en telefonkonsultation eller en konsultation over video (se vejledning nedenfor) i stedet for at komme til en konsultation i vores klinik. Disse konsultationsformer egner sig dog ikke til alle typer af helbredsproblemer.

For at vi kan tilbyde dig en videokonsultation, skal du have en smartphone, og du skal downloade app’en Min Læge til din telefon, se hvordan herunder.

Hvis du har symptomer, der kunne skyldes Corona-virus (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed samt evt. symptomer fra næsen), vil vi tilbyde dig en telefon- eller videosamtale med en læge. Vi kan desværre ikke umiddelbart tilbyde dig at møde fysisk op i klinikken.

Hvis du er testet positiv for ny Corona-virus, bliver du kontaktet af Coronaopsporing under Styrelsen for Patientsikkerhed, som hjælper dig med kontaktopsporing. Du kan også selv kontakte Coronaopsporing på tlf. 3232 0511 (tast 1).

Hvis du er nær kontakt, kan du kontakte Coronaopsporing under Styrelsen for Patientsikkerhed på tlf. 7020 0233 (tast 2). 

Har du en aftale, som du ikke kan overholde, eller som du ikke længere har brug for, beder vi dig – som altid – om at melde afbud. Det kan fx ske på sms på vores afbudstelefon 20124759

COVID-19

Grundet faldende efterspørgsel vaccineres der ikke længere mod COVID-19 i klinikken.
Vi henviser i stedet til de offentlige vaccinationssteder:
https://www.rm.dk/om-os/aktuelt/corona/vaccination-mod-covid-19/vaccinationssteder/


 

VIDEOKONSULTATION

I stedet for fysik fremmøde, har vi mulighed for at tilbyde videokonsultationer. Disse tider kan bookes, ved at kontakte klinikken telefonisk eller pr. mail.

Videokonsultationer kan i rigtig mange situationer med fordel bruges, hvor der ikke er brug for en fysisk undersøgelse.

Sådan gør du, når du skal logge på til din videokonsultation:

1. Log ind med Nem-ID på appen “Min læge”. Se evt. vejledning her

 

Min læge - vejledning til videokonsultation

Vi har fået et velfungerende system til videokonsultationer, der nemt kan bruges via app’en “Min læge”. Denne kan hentes i “App Store” eller på “Google Play”. Via denne kan man med sin smartphone kontakte lægehuset for bl.a. en videokonsultation. Vi vil gerne, at du sender en anmodning om videokonsultation et par minutter før den aftalte tid.

Det er fortsat relativt nyt for os at få dette organiseret, så vi håber, at der vil være forståelse for, hvis der er ventetid på, at vi får svaret på anmodningen. Hvis du har en aftale om konsultation, men tænker, at den kan ændres til videokonsultation i stedet – så kan du altså anvende app’en “Min Læge” i stedet for at møde op.

Se gerne video om, hvordan man gennemfører en videokonsultation her: https://minlaegeapp.dk/

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på 8612 4755.