Personale

Personale: I vores praksis er personalet meget kompetent og veluddannet. De tager blodprøver, vaccinerer og har selvstændige konsultationer. Herudover varetager de sekretærfunktionen i praksis.

Ved “almindelige” akutte tilstande som fx. ondt i halsen vil det ofte være et af vores personale, der primært ser patienten.

Ved kroniske sygdomme som forhøjet blodtryk, astma og Kronisk Obstruktiv Lungesygdom (KOL) foregår årskontrollen ved lægerne, mens de øvrige fastlagte kontroller oftest foregår ved praksispersonalet.

Praksisassistenter: Ved siden af det faste personale har vi en gruppe lægestuderende tilknyttet klinikken. De er ansat som praksisassistenter og varetager hjælpeopgaver såsom sekretærhjælp, blodprøvetagning og andre laboratorieundersøgelser.  Disse opgaver varetages under grundig oplæring og supervision.

 

Linda 2

Sygeplejerske – Linda Stendorff

Linda er i praksis tirsdag til fredag. Linda er oprindeligt uddannet tandlæge, men kunne på grund af allergi ikke fortsætte med tandlægearbejdet.
Linda varetager alle praksispersonaleopgaver. Herudover giver Linda akupunktur for muskelsmerter, graviditetskvalme og bihulebetændelse. Du kan booke tider og skrive til Linda på hjemmesiden.

Dorte

Sygeplejerske – Dorte Bondrup Petersen

Dorte er i praksis alle dage. Dorte varetager alle former for praksispersonaleopgaver, og du kan booke tider hos hende på nettet. Har du spørgsmål til Dorte kan du også skrive til hende på hjemmesiden.

Birgitte

Bioanalytiker – Birgitte Hvolby

Birgitte er uddannet bioanalytiker i 1986.
Birgitte har arbejdet 16 år på Klinisk Biokemisk Afdeling på Skejby Sygehus. Herefter 10 år på Børneafdelingen.
Birgitte varetager alle former for blodprøver, urinundersøgelser, EKG og podninger. Birgitte er i klinikken mandag til fredag.

Bodil 2

Praksisassistent Bodil Pilegaard

Bodil er ansat som praksisassistent.
Hun er uddannet folkeskolelærer, men er ikke i arbejde inden for faget mere.
Bodil er i klinikken hver dag fra kl. 10 til 14.
Bodil varetager alle mulige praktiske opgaver. Indimellem kan du møde Bodil ved skranken.

 Merete

Lægesekretær Merete Bering Jensen

Merete er i praksis 4 dage om ugen.
Merete klarer alt sekretærarbejdet, passer telefonen og modtager patienter i skranken.

 Annette

Lægesekretær Anette Brink Corneliussen

Anette er i praksis alle 5 hverdage.

Anette klarer alt sekretærarbejdet, passer telefonen og modtager patienter i skranken.

thumbnail_IMG_2613

Sophie Graversgaard

Sophie er sygeplejerske og er i praksis alle dage. Du kan booke tider hos hende på nettet. Har du spørgsmål til Sophie kan du også skrive til hende på hjemmesiden.