Personale

Personale: I vores praksis er personalet meget kompetent og veluddannet. De tager blodprøver, vaccinerer og har selvstændige konsultationer. Herudover varetager de sekretærfunktionen i praksis.

Ved “almindelige” akutte tilstande som fx. ondt i halsen vil det ofte være et af vores personale, der primært ser patienten.

Ved kroniske sygdomme som forhøjet blodtryk, astma og Kronisk Obstruktiv Lungesygdom (KOL) foregår årskontrollen ved lægerne, mens de øvrige fastlagte kontroller oftest foregår ved praksispersonalet.

Praksisassistenter: Ved siden af det faste personale har vi en gruppe lægestuderende tilknyttet klinikken. De er ansat som praksisassistenter og varetager hjælpeopgaver såsom sekretærhjælp, blodprøvetagning og andre laboratorieundersøgelser.  Disse opgaver varetages under grundig oplæring og supervision.

 

thumbnail_IMG_5054

Sygeplejerske Lisbeth Ejlersen

Lisbeth er sygeplejerske og er i praksis alle dage. Du kan booke tider hos hende på nettet. Har du spørgsmål til Lisbeth kan du også skrive til hende på hjemmesiden.

thumbnail_IMG_2613

Sygeplejerske Sophie Graversgaard

Sophie er sygeplejerske og er i praksis alle dage undtagen onsdag. Du kan booke tider hos hende på nettet. Har du spørgsmål til Sophie kan du også skrive til hende på hjemmesiden.

Dorte

Sygeplejerske Dorte Bondrup Petersen

Dorte er i praksis mandag-torsdag. Dorte varetager alle former for praksispersonaleopgaver, og du kan booke tider hos hende på nettet. Har du spørgsmål til Dorte kan du også skrive til hende på hjemmesiden.

Birgitte

Bioanalytiker Birgitte Hvolby

Birgitte er uddannet bioanalytiker i 1986.
Birgitte har arbejdet 16 år på Klinisk Biokemisk Afdeling på Skejby Sygehus. Herefter 10 år på Børneafdelingen.
Birgitte varetager alle former for blodprøver, urinundersøgelser, EKG og podninger. Birgitte er i klinikken mandag til fredag.

Bodil 2

Praksisassistent Bodil Pilegaard

Bodil er ansat som praksisassistent.
Hun er uddannet folkeskolelærer, men er ikke i arbejde inden for faget mere. Bodil varetager alle mulige praktiske opgaver, og er i klinikken hver dag fra kl. 10 til 14.

 

connie

Lægesekretær Connie Elmose

Connie er i praksis alle 5 hverdage.

Connie klarer alt sekretærarbejde, passer telefonen og modtager patienter i skranken.

Annette

Lægesekretær Anette Brink Corneliussen

Anette er i praksis alle 5 hverdage.

Anette klarer alt sekretærarbejde, passer telefonen og modtager patienter i skranken.

thumbnail_IMG_5047

Lægesekretær Kathrine Fisker

Kathrine er i praksis alle 5 hverdage.

Kathrine klarer alt sekretærarbejdet, passer telefonen og modtager patienter i skranken.

 

Linda 2

Sygeplejerske Linda Stendorff

Linda er oprindeligt uddannet tandlæge, men kunne på grund af allergi ikke fortsætte med tandlægearbejdet. Linda står for bl.a. regnskab i praksis.